Hoe werkt het?

Kies je fruitbox

Een fruitbox van 4 KG is genoeg voor twee personen of voor de echte fruitliefhebber. Bestel je voor een grotere groep? Dan kan je ook kiezen uit een fruitbox van 8 of zelfs 12 KG.

 

Betalingen

Bij een eenmalige fruitbox of abonnement gaat de betaling via iDeal of Credit Card. Bij een abonnement zal er na de eerste betaling via iDeal een automatisch incasso worden gestart voor de vervolg betalingen.

De bezorging

Wij leveren van maandag tot en met donderdag, behalve op eerste kerstdag, tweede kerstdag, tweede paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag. We bezorgen dan op de eerstvolgende werkdag.

Ontvang je bestelling

Je kan je box ook volgen door middel van de track & trace link die we jou per mail sturen zodat je precies weet wanneer je jouw box kan verwachten.

Indien je onverwachts niet thuis bent zullen we jouw box bij de dichtstbijzijnde buren proberen af te leveren, hiervan zullen we jou op de hoogte stellen.

Als het niet lukt om het pakket bij de buren af te leveren dan nemen we die weer mee. Je fruitbox zal de volgende dag weer afgeleverd worden, behalve wanneer dat binnen het weekend valt.

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.