Het proces

Wij krijgen elke dag vers fruit aangeleverd. Het wordt door onze medewerkers nog eens extra gecontroleerd, daarna gesorteerd en geplaatst in de fruitboxen. Op deze manier garanderen wij jou het allerbeste fruit. Wanneer al het fruit is ingepakt, zijn de fruitboxen klaar voor bezorging.

Soorten fruit

Er zijn veel verschillende soorten fruit zoals:

  • Zacht fruit: bessen, aardbeien, frambozen, bramen en druiven.
  • Pitfruit: appels en peren.
  • Citrusfruit: limoen, grapefruit, sinaasappels, citroenen en mandarijnen.
  • Steenvruchten: kersen, abrikozen, pruimen, perziken, nectarines en kokosnoot.
  • Tropisch fruit: guava, acai, rambutan, kiwi’s en ananassen.

De bron

Verse appels, peren, aardbeien, druiven en ander seizoensgebonden fruit zoals pruimen en nectarines uit jouw box komen van gekwalificeerde boeren uit Nederland en Europa. Ook vind je weleens in jouw fruitbox bananen, ananas, mango, kaki, meloen en meer van telers uit exotische landen. Het fruit wordt geplukt, gecontroleerd en direct gekoeld, zo zorgen wij ervoor dat het allerbeste fruit supervers in jouw box belandt. Iedere keer weer een verrassing omdat het fruit in jouw fruitbox deels seizoensgebonden is en deels een keuze uit exotisch fruit kan zijn.

Het begin van je Healthy lifestyle

Met Healthy Culture zorg je er voor dat je lekkerder in je vel zit, energieker bent, positiever in het leven staat. En dat allemaal door de kracht van vers fruit.