Altijd lekker en vers fruit!

Bij ons kun je een vrijblijvend abonnement afsluiten, daarbij kies je zelf
hoe vaak en hoeveel fruit je wilt ontvangen. Onze abonnementen zijn 
maandelijks opzegbaar. Zo weet je zeker dat je nergens aan vast zit! 

98741654 (5)_800

De lekkerste fruitboxen

Deze week in de box:
Appel, Ananas, Aardbei, Banaan, Druif, Framboos, Sinasaasappel

Waar komt ons fruit vandaan?

Wij ontvangen elke dag vers fruit. Het fruit wordt geplukt, gecontroleerd en direct gekoeld en dat zorgt ervoor dat alleen het allerbeste in jouw verse fruitpakket belandt. Wij stellen hoge eisen aan ons fruit, zo kunnen wij garanderen dat jij je fruit van de beste kwaliteit tegen een lage prijs ontvangt. Wij vinden namelijk dat gezond eten voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Wat zit er in de fruitbox?

In onze fruitpakketten zit een mix van bijvoorbeeld verse appels, peren, aardbeien en druiven. Seizoensgebonden fruit zal je ook terugvinden in onze fruitboxen, zoals pruimen en nectarines die wij van gekwalificeerde boeren uit Nederland en Europa afnemen. Maar ook van telers uit exotische landen zoals bananen, ananas, mango’s, kaki’s, meloenen en meer. Wij zullen jou wekelijks verrassen met heerlijk vers fruit. Kijk niet verbaasd op als er een bijzonder stuk fruit, groentesnack of een verrassing in jouw pakket zit, welke jij nog nooit gegeten hebt. Want soms willen wij nog wel eens een vergeten vrucht in het zonnetje zetten.

Wat is een fruitbox eigenlijk?

Een fruitbox is een doos waar heel veel verschillende fruitsoorten in zitten. Hier denk je meestal aan het standaard fruit zoals appels en peren. Meestal worden er ook exotische fruitsoorten aan toegevoegd zoals bijvoorbeeld mango’s en ananas. Soms kom je dan wel eens fruit tegen waar je nog nooit eerder van heb gehoord of hebt geproefd.

Waarom een fruitbox?

Heel veel Nederlanders vergeten fruit te eten. Meestal lusten mensen het wel maar vergeten ze het gewoon. De meeste mensen houden wel eens van een heerlijke appel of een voedzame banaan.

Door een fruitbox prominent neer te zetten op een plaats waar veel mensen komen is de kans ook veel hoger dat ze uit zichzelf aan fruit gaan beginnen. Hierdoor kan je zien dat het eten van fruit ook veel makkelijker gaat.